top of page
About: Headliner
Andreea 1 (1)_edited.jpg

Specializare

Lucrez ca nutriționist si coach, ofer consiliere psihonutriționlală și ședințe de coaching. Acestea oferă sprijinul necesar pentru o transformare profundă a persoanelor care își doresc o schimbare de lungă durată.

În privat, susțin ședințe de yoga. Îndrum oamenii spre o practică meditativă si conștientizare a corpului prin posturi tradiționale de yoga și tehnici de respirație.

Dezvoltare personală pentru adulți 

Dezvoltare personală pentru copii

Organizez ateliere de arte plastice menite să dezvolte creativitatea și stima de sine a celor mici. Ședințele de yoga interactive și ateliere de nutriție pentru copii au scopul de a integra alegeri sănătoase, încă de la o vârstă fragedă.

 

Susțin copii intr-un stil de viață echilibrat, activ și creativ încă din mica copilărie. 

Certificări și educație

Am studiat în Belgia arte plastice și pedagogie artistică, timp de 6 ani, la Académie de Beaux-Arts.

După masterul acreditat ca mediator și pedagog cultural, am urmat un curs de Hatha Yoga în Olanda fiind acreditată internațional ca profesor de yoga. Am completat cursul tradițional cu o formare de yoga pentru copii și familie. 

Cu mult interes pentru educație, sănătate și well-being, am ales să urmez diverse formări și școli pentru a completa nevoia mea de întregire și cunoaștere a sinelui.

Revenind în România, pasionată de o viață sănătoasă, am urmat o școală de nutriție și dietetică, fiind acreditată ca Tehnician Nutriționist și Psihonutriționist. 

În prezent sunt acreditată EMCC și ANC ca și coach în urma unei formări avansate de Life Strategies and Coaching. În continuare mă specializez ca terapeut, urmând un curs certificat european de lungă durată de psihoterapie, în terapie integrativă.

bottom of page