top of page

Psihonutriția

Este știința care studiază relația dintre minte și mâncare

Programe

Diet Salad

Plus

399 lei

 • 1 meditație relaxare corp și minte pentru recuperarea energiei

 • Structură de organizare și conștientizare a stilului de viață

 • 2 ședințe de psihonutriție pe Zoom (120 min) 

healthcare-form.jpg

Extra

599 lei

 • 1 meditație relaxare corp și minte pentru recuperarea energiei

 • Structură de organizare și conștientizare a stilului de viață

 • 4 ședințe de psihonutriție pe Zoom ( 240 min) 

Ședintă Psihonutriție
200 lei / 60 min

 • Ai nevoie de organizare în alimentație?​​

 • Ai nevoie de sfaturi pentru situații specifice?

 • Dorești să îți regăsești echilibrul în stilul de viață?

 • Simți că ai nevoie de mai mult suport în procesul de schimbare al stilului de viață?

Structura programelor de psihonutriție

Pachetele Plus, Extra au rolul de îți oferi toate informațiile necesare și suportul pentru a te responsabiliza și a te susține în schimbarea pe care ți-o dorești pe planul sănătății.

Observarea stilului de viață, organizarea meselor, scăderea sau creșterea în greutate reprezintă primii pași ai schimbării.

La fel de importantă este și abordarea părții emoționale. Aceasta este responsabilă de mecanismele de gestionare și adicțiile folosite pentru a suplini nevoi într-un mod nesănătos, pe termen lung.

Ce rol au ședințele de psihonutriție?

Disponibil în pachetele Plus și Extra.

Psihonutriția analizează legătura inconștientă pe care o ai cu mâncarea și tiparele emoționale adânc înrădăcinate în alegerile tale alimentare.

Rolul consultațiilor este de a trata cauza diferitelor comportamente nocive pe termen lung. Printre acestea se numără consumul excesiv de alimente în momente de stres, oboseală, frică, singurătate, plictiseală, depresie sau anxietate.

În multe cazuri, schimbarea obiceiurilor alimentare reprezintă un proces mult mai complex decât a ține o “dietă” adecvată. De aceea este nevoie de o abordare mai profundă și conștientizarea cauzei ce a provocat un dezechilibru în alimentație.

 

Acesta este motivul pentru care am introdus consultațiile specifice de psihonutriție combinând cunoștințe despre psihologie și nutriție.

 

Procesul urmărit în ședințele de Psihonutriție este de reechilibrare emoțională în viața pacientului, adresarea și vindecarea cauzelor ce provoacă o destabilizare in viața sa.

Listening to Music

Ce rol are Meditația?

Disponibil în pachetele Plus și Extra.

Meditația ne ajută să diminuăm stresul, să avem un somn calitativ, o concentrare îndelungată și multe altele. Aceasta are un impact benefic asupra relației noastre cu mâncarea și gestionarea greutății corpului.
 

Pierderea sau creșterea în greutate nu este doar un proces fizic, ci și emoțional. 
 

Acest lucru este important, deoarece stresul este un factor care contribuie în această relație cu alimentația, determinând pe mulți dintre noi să mâncăm în exces.

 

Astfel, vei primi o meditație înregistrată, menită să te aducă mai aproape de corpul tău. Este un instrument ce te va ajuta sa dezvolți un grad de prezență în corp pentru înțelegerea mai ușoară a semnalelor transmise de acesta.

Practicând des meditația, se vor observa schimbări benefice precum: creșterea nivelului de energie, o concentrare mai bună in viața cotidiană, o minte limpede si o claritate in ceea ce privește relația minte, corp.

Writing

Structură de organizare și conștientizare a stilului de viață

Disponibil în pachetele Plus și Extra.

În structura de organizare și conștientizare a stilului de viață vei primi:

 • Tabel cu măsurători de aproximare ale alimentelor;

 • Ghidul pentru o viața sănătoasă;

 • Tips de punere în aplicare ale obiceiurilor echilibrate;

 • Jurnal alimentar pentru conștientizarea meselor și obiceiurilor zilnice;

Structura a fost creată pentru a facilita procesul de schimbare.  Aceasta vine în completarea tuturor programelor pentru a susține și a oferi claritatea necesară pentru reeducarea alimentară.

Ce rol are jurnalul de prezență?

Instrument opțional și gratuit

Jurnalul de prezență este un instrument ce își propune să spargă tiparul mental și obiceiurile care te țin blocat în obiceiuri nesănătoase. Este un suport practic ce te ajută să lucrezi cu limitările din viața ta.

 

În jurnal vei găsi o schemă ce oferă libertatea celui care o aplică să găsească soluții concrete, măsurate în timp și spațiu pentru atingerea obictivelor. 

Descoperă aplicabilitatea Jurnalului de Prezență. Descarcă-l gratuit de pe site.

P3VNRY1_edited.jpg
bottom of page